A www.vasfogdosok.hu weboldal (továbbiakban Weboldal) üzemeltetője: Ágoston Péter EV. Adószám: 51156525-2-34, Kossuth utca 55. Lengyeltóti
8693 (továbbiakban Eladó).

A hatósági engedélyhez nem kötött termékeket 18. életévét betöltött személy (továbbiakban Vevő) vásárolhatja meg.

Engedélyköteles kategóriába tartozó terméket kizárólag a megfelelő hatósági engedéllyel rendelkező személyek vásárolhatnak, a hatósági engedély bemutatását követően.

Áraink bruttó árak.

A Vevő a terméket a Kosárba gombra kattintva lefoglalja, a vásárlást folytathatja, több terméket is tehet egy vásárlás alkalmával a Kosarába.

A vásárlás közben bármikor a Kosár megtekintése gombra kattintva a Vevő ellenőrizheti Kosara tartalmát, abból törölheti a nem kért termékeket.

A vásárlás befejeztével a Kosár felületről a Folytatás a pénztárhoz gombra kattintva a Pénztár felületre jut, ahol kizárólag a vásárláshoz, szállításhoz és számlázáshoz szükséges adatokat kell megadnia.

Szállítási mód: Postai csomagként.

Vevő az adatok kitöltésével, a rendelés elküldésével jelen Vásárlási feltételeket elfogadja.

A megrendelt termékek árát és a szállítási díjat Vevő banki átutalással teljesíti Eladó bankszámlaszámára. Ezt követően Eladó a Vevő által kért szállítási módon Vevő részére eljuttatja a megrendelt terméket.

Elállási jog

A termék átvételét követően a Vevőt a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet (rendelet) alapján úgynevezett elállási jog illeti meg.

A termék átvételét követően a Vevőnek 8 munkanap áll rendelkezésére, hogy e jogával éljen.

A termék visszaküldése a Vevő feladata, ennek költsége is a Vevőt terheli. A nem rendeltetésszerű használatból következő károkért a Vevő felel, ennek megtérítésére köteles.

A termék visszaküldését követően Eladó haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszautalja Vevő részére a vételárat.